Няколко варианта за връзване на вратовръзка

Тя е неразделно свързана с безупречната мъжка елегантност. Нейният избор винаги е доставял радост и удоволствие. Тя е онзи елемент от мъжката мода, при който може да си позволим най-много свобода и екстравагантност.

Освен класическите десени - райета, карета, миниатюрни щампи или жакард, много модни са веселите вратовръзки с всякакви екстрентрични мотиви: животинки, цветенца, пейзажи, професионални атрибути и други фриволности като Мики Маус, Доналд Дък, Кермит, които години наред са били суперзвезди на екрана. Сега те се появиха и по вратовръзките. Защо не?! Чувството за хумор не е излишно дори и в гардероба ни.

От година на година мъжката мода става все по-свежа. Използват се почти всички цветове на дъгата и съвременният мъж може да си позволи какви ли не модни тенденции и прищевки. Но дрехите говорят много и особено допринасят за вашия имидж, така че - внимание! По дрехите посрещат, по ума изпращат!

Оказва се обаче, че доста голям процент от мъжете не могат да си вържат вратовръзката. Това май се удава повече на жените. За да помогнем на мъжката гордост, предлагаме няколко варианта за връзване на вратовръзка.

Обикновен 'Схема:
Обикновен "Windsor" 'Схема:
Двоен "Windsor" 'Схема: