За нея

Една бъдеща булка иска всичко да е безупречно на сватбения ден, особено как ще изглежда. Та нали всички погледи ще бъдат приковани към нейната особа.

И кои са най-срещаните извинения за пренебрегването му.

Ако смятате, че секси бельо означава единствено много изрязан сутиен и прашки, бъркате. Няма значение какво носите – номерът е в избора на бельо, което стои добре на вашето тяло.

При първата си обиколка по магазините, опитайте се да се ограничите до 3-4 различни булчински салона, тъй като лесно може да забравите коя рокля къде сте я пробвали.

Всяко момиче си мечтае за своята сватба още от много малка и преди всичко за това, как ще изглежда тя – Булката. Всички подробности са в главата на жената, много преди тя изобщо да е получила предложението.

Десет съвета за създаване на перфектна сватбена прическа

Никой не обича неочакваните ситуации, но те винаги се случват точно когато не трябва. За да сте по-добре подготвени намерете чанта със среден размер и я напълнете с колкото може повече от изброените по-долу неща и я дайте на някоя от шаферките да я пази.

Боби Браун, професионален коафьор и гримьор, представя своите съвети за грим за булки за тази година. Според нея булката трябва да бъде ослепителна.

За да изглежда лицето Ви отпочинало и без следи от стреса е необходимо да положите някои специални грижи за себе си. Опитайте се да спите повече дните и нощите преди сватбата, погрижете се за нормалното хидратиране на кожата си и пийте поне по два литра вода на ден.

Кога трябва да направя проба на прическата за сватбата?

Най-добре пробата на сватбената прическа да стане между един месец и двадесет дни преди сватбата и да съвпадне по време с последната проба на роклята.

Всяко малко момиченце си мечтае един ден да бъде булка – с ослепително бяла рокля и много къдри и воали. Малко по малко с възрастта тази мечта се трансформира, а тук-там съвсем избледнява, но все още повечето жени тръгват към олтара с надеждата и желанието, че този ден ще бъдат най-красивите.

Валентинката – това е картичка, най-често в розово или червено, която даваме на всеки, когото обичаме на празника на влюбените. Най-скъпата валентинка е тази, която е направена саморъчно. Ето няколко варианта да зарадваме любимите с направени от нас самите валентинки.

Скоро ще облечете бялата рокля? Най-голямата ви надежда е да живеете дълго и щастливо с любимия мъж. За да стане тя реалност, променете безпочвената романтика в себе си.

За съжаление твърде малко изследвания разглеждат обикновения брачен полов живот. Проучванията за секса в брака най-често съсредоточават вниманието си върху секса като безпристрастен и чисто биологичен, вместо като част от интимността. Чувствеността и емоционалната сексуалност в брака са неизследвана област.

Най-важната част от сватбения тоалет, след самата булчинска рокля, е воалът. Ето няколко насоки, които да ви помогнат да направите точния избор на булчински воал.

И така, вече имате подходящия мъж, рокля, цветя, избрали сте си прическа. Какво остава – гримът. Ето няколко идеи, които ще ви помогнат да изглеждате прелестна на вашата сватба – от излизането от вкъщи, до края на вълнуващия ден.

Според психолозите най-важният проблем в семейните отношения отдавна е известен на всички: най-често съпрузите отделят по-голямо внимание на своите ангажименти и мисли, отколкото но партньорите си. В резултат на това те започват да търсят утешение от други хора.

Нежните природни ухания галят сетивата, създават хармония и изпълват живота с радост, но като повечето красиви чудеса на природата, са неуловими и кратки. В стремежа си да запазят скъпоценните ухания и да им се наслаждават винаги, хората са уловили ароматите и са ги превърнали в парфюми.

За дълготрайно червило

Нанесете молива върху целите устни, не само около тях. Върху него сложете червилото и след това отново очертайте устните с молив. Използвайте червила, които изглеждат "матови" за по-дълготраен ефект.

За дълготрайни сенки

Нанесете коректор върху клепачите си, преди да нанесете сенките.

Децата се чувстват много по-неуверени във външния свят, ако не усещат подкрепата на родителите си в къщи. Като логично следствие, неувереността в детството може да се пренесе и в зряла възраст, а това определено не е печелившо поведение за успех в живота.

Сексът не е главно условие за семейно щастие, но без него е трудно и дори невъзможно да си представим хармоничната двойка. Какво може да се направи, за да не се превърне той в рутина и да доставя удоволствие след 10 и повече години съвместен живот?

Най-важната причина за, често негативното, отношение на мъжете към институцията "брак" е, че те рядко са сигурни, че обичат. Хубавата жена им се харесва, с нея им е приятно да общуват, да бъдат заедно денем и нощем, но те разбират, че това още не е любов, не са убедени, че това е жената, с която могат да прекарат целия си живот.

Колко по-често срещана е ситуацията двойките в днешни дни да живеят без брак. Означава ли това , че магията на този свещен съюз остава на заден план и съответно го превръща в отживелица от миналото?

Любовта е една от най-плашещите стоки в днешния свят. Тъй като навсякъде тя е в отчайващ дефицит, някои икономисти са се сетили: законите на икономиката могат да се приложат към тази ценна стока - любовта.

Добрите момичета четат приказки, лошите - Камасутра, а умните медецинската енциклопедия;

Добрите момичета вярват на мъжете, лошите - не вярват на мъжете, а умните не вярват на никого;

Добрите момичета от мъка плачат, лошите - пият, а умните се отдават на пазаруване;

За да подберете аксесоар, с който ще украсите главата си е необходимо да сте избрали булчинската рокля. В зависимост от модела и цвета й може да пробвате варианти и да се спрете на най-удачния. Ако роклята Ви е с много орнаменти е подходяща по-изчистена украса и обратното - на семпъл тоалет отива по-богат и пищен аксесоар.

В деня на сватбата може да не ви потрябва портомонето, ключовете, органайзера или всички останали неизброими неща, които съдържа една дамска чанта.

Първата булчинска рокля е била римската бяла дълга туника, но тя се е обличала от младоженеца, а не от булката.

По-късно, през 15 век в Италия брачният задължителен цвят бил виолетовият или пурпурно-червеният и дори до 18 век булките носели яркочервени рокли.

Вашата сватбена рокля е решителната модна атракция и ще бъде помнена с години. Но в края на краищата ще ви коства около 10 процента от сватбения бюджет. Така, че прочетете тези съвети и се подгответе добре преди да се потопите в невъобразимия свят на сватбените рокли.

Днес аксесоарите за главата се разпростират от традиционното було до обикновена панделка или барета, та чак до крещящата и много лъскава диадема.

Сватбения ден е един от най-незабравимите в човешкия живот! Всички жени се надяват денят да бъде просто перфектен и нищо да не се обърка. За съжаление доста неща могат да помрачат чудесния ден и едно от тях е неудобната сватбена обувка.