За него

„Човек, дори и добре да живее, се жени...” Дори да мърморим от жените, ние мъжете знаем, че без тях не можем и, ако сме от щастливо влюбените, идва момент, в който не можем без една единствена. Тогава, опиянени от любов и страст, идва моментът с предложението за брак.

Прочетете още:

За това, как да се запази и заздрави бракът, да бъде той щастлив, може дълго да се спори. Но вместо бурни диспути и дискусии американецът предлага да се действа, като на първо място това се отнася за мъжете.

Има все повече предложения, за да бъде младоженецът не само елегантен, но и да носи с удобство и стил своето облекло.

Валентинката – това е картичка, най-често в розово или червено, която даваме на всеки, когото обичаме на празника на влюбените. Най-скъпата валентинка е тази, която е направена саморъчно. Ето няколко варианта да зарадваме любимите с направени от нас самите валентинки.

Скоро ще облечете бялата рокля? Най-голямата ви надежда е да живеете дълго и щастливо с любимия мъж. За да стане тя реалност, променете безпочвената романтика в себе си.

За съжаление твърде малко изследвания разглеждат обикновения брачен полов живот. Проучванията за секса в брака най-често съсредоточават вниманието си върху секса като безпристрастен и чисто биологичен, вместо като част от интимността. Чувствеността и емоционалната сексуалност в брака са неизследвана област.

Според психолозите най-важният проблем в семейните отношения отдавна е известен на всички: най-често съпрузите отделят по-голямо внимание на своите ангажименти и мисли, отколкото но партньорите си. В резултат на това те започват да търсят утешение от други хора.

Неизменна част от официалното мъжко облекло, моден аксесоар, бижу или афиш на собствената индивидуалност?

Тя е неразделно свързана с безупречната мъжка елегантност. Нейният избор винаги е доставял радост и удоволствие. Тя е онзи елемент от мъжката мода, при който може да си позволим най-много свобода и екстравагантност.

Децата се чувстват много по-неуверени във външния свят, ако не усещат подкрепата на родителите си в къщи. Като логично следствие, неувереността в детството може да се пренесе и в зряла възраст, а това определено не е печелившо поведение за успех в живота.

Сексът не е главно условие за семейно щастие, но без него е трудно и дори невъзможно да си представим хармоничната двойка. Какво може да се направи, за да не се превърне той в рутина и да доставя удоволствие след 10 и повече години съвместен живот?

Колко по-често срещана е ситуацията двойките в днешни дни да живеят без брак. Означава ли това , че магията на този свещен съюз остава на заден план и съответно го превръща в отживелица от миналото?

Любовта е една от най-плашещите стоки в днешния свят. Тъй като навсякъде тя е в отчайващ дефицит, някои икономисти са се сетили: законите на икономиката могат да се приложат към тази ценна стока - любовта.

Едно от големите разминавания между двата пола се дължи на факта, че докато мъжете искат и държат най-вече на секса, то жените предпочитат комуникацията помежду им, твърди в юнския си брой сп. Космополитън.

Жените в хор се кълнат, че това, което преди всичко ценят в мъжете, не е нито красотата, нито мускулите или парите (естествено?!), а Умът с голямо "У".