Списъци с подаръци – нещо свежо във Варна

Страхотно е да ви предстои сватба или друг повод за празник! Получавате много подаръци, внимание и емоции. А сега да си представим, че можем сами да изберем подаръците: пожелаваме си всичко, за което сме си мечтали и все още не сме си купили по някаква причина. Това е което правят момичетата от НЕРА – поемат грижата да получим най-желаните подаръци! Така и гостите ни могат да бъдат сигурни, че ни подаряват нещо, което наистина бихме оценили. А и никой не иска да се сдобие с 5 тостера и 6 тигана, нали :)

Във Варна тази услуга вече е достъпна за всеки – хубавата новина е, че тук личният бюджет е без абсолютно никакво значение! Единственото, което трябва да направим, е да се свържем с НЕРА и да започнем да набелязваме подаръците. А те имат почти всичко за всякакъв вид повод – от сватба, през бебешко парти, кръщене, абитуриентска, освещаване на нов дом до пенсиониране или просто рожден ден.

Нещо, което ни носи удоволствие без да е нужно да се замисляме дали можем да си го позволим!

Защо да не спестим например от обзавеждане на детската стая, количка, кошарка, дрешки или играчки за бебчето, което чакате след като можем да ги включим в списъка си със желания и да ги получим като подаръци от близките, които сме поканили – хитро, нали?

А сватбата...толкова много гости, повечето от тях в недоумение с какво биха ни зарадвали, какъв подарък би бил подходящ, колко голям да е подаръка, дали някой друг няма да е купил точно същото...

Идеята на НЕРА е, използвайки услугите им, да си гарантираме удоволствието от подаръците като изготвяме заедно списъка с мечтаните неща, а грижата да си ги получим оставяме на тях. Освен удобството и удоволствието да си изготвим списък с подаръци, те са помислили и за други бонуси, от които можем да се възползваме винаги след като веднъж вече сме били техни клиенти.

Идеята е свежа и си заслужава човек да се възползва от нея, особено след като му се предлага абсолютно безплатно, без никакви такси за обслужване или обвързване. Можем да кажем, че тяхната работа е още един подарък за празнуващите!

За първи път! За хора с повод...
Направи си сватбен списък с това, което искаш да получиш - ще е забавно за теб и практично за твоите гости.
Направете списък и се обърнете към

НЕРА – вашата сватбена листа

Варна, ул.Кавала 4
Тел.: 052/ 614 635,
Моб.: 0899 544137, 0889 754883
E-mail: info_nera@yahoo.com
URL: http://www.nera-bg.com