Сватбена прическа, грим и процедури

За да изглежда лицето Ви отпочинало и без следи от стреса е необходимо да положите някои специални грижи за себе си. Опитайте се да спите повече дните и нощите преди сватбата, погрижете се за нормалното хидратиране на кожата си и пийте поне по два литра вода на ден.

Вече има много продукти в аптеките, които съдържат серум и колаген, опъват кожата и я правят да изглежда по-добре.

Сватбени прически

Вече не са на мода къдриците, кокът и прекалената украса на косата, защото сегашните булки предпочитат един по-свеж вид. Още съвети и идеи за сватбени прически.

Маникюрът

Без значение дали са естествен или изкуствен, маникюрът трябва да изглежда естествен и за това един среден размер за тях е най-подходящ. Препоръчваните цветове са в естествени тонове - светло бежово, златисто или бяло.

Сватбен грим

Водоустойчивите и дълготрайните продукти са абсолютно необходими, защото позволяват на булката да се наслаждава на деня без потребност от поправяне на грима. Звездата на грима е без съмнение, спиралата за мигли waterproof. Гримът трябва да разкрасява и да скрие всички дефекти по лицето (особено сенките под очите и петната по кожата).

Не трябва да се забравя също блестенето на кожата от излишък на мазнина, което може да се премахне с помощта на кърпички. Една торбичка с грима, който ще използвате този ден, кърпички за премахване на блясъка на кожата (особено преди фотосесията), дезодорант, четка, крем, мокри кърпички (могат да бъдат и бебешки, които освен това много добре премахват възможни петна по булчинската рокля), бебешки талк (ако се изцапа роклята), игла и конец и чорапогащи.

Един трик - за да запази парфюма по дълго своето действие: когато сте по бельо, пръснете парфюм във въздуха и преминете 2-3 пъти. Изчакайте няколко минути преди да облечете роклята, за да може тялото Ви да абсорбира парфюма.