Предстои първото Голямо Сватбено Шоу

На 10 април 2010 година от 11:00 до 19:00 часа агенция „Приказен ден” съвместно с Гранд Хотел София  организира първото по рода си „Голямо Сватбено Шоу” („Grand Wedding Show”).

„Grand Wedding Show” ще даде възможност на бъдещите младоженци и техните семейства в един ден, на едно място, да видят актуалните сватбени тенденции, да се информират за различни стоки и услуги, да изберат и резервират най-подходящото за тяхното сватбено тържество. В „Grand Wedding Show”  ще вземат участие фирми, предлагащи различни сватбени услуги - покани, халки, булчински рокли, цветари и декоратори, фото и видео услуги, диско водещи и музиканти, както и актьори и танцьори, гримьори, фризьори, специални козметични процедури и СПА, услуги, предоставящи специални преживявания: гълъби, пеперуди, шоколадови фонтани и още много други.

Идеята на организаторите е, шоуто да вдъхнови младоженците с нови и свежи идеи, с разнообразни възможности за техния незабравим, приказен сватбен ден.

Седем предложения за декорация и седем сватбени менюта, ще представи Гранд Хотел София за организиране на сватбени тържества в хотела. Всяко от менютата е озаглавено с традиционни имена за сватбени годишнини: „Памучна сватба”, „Сватба на розите”, „Сребърна сватба” и др.

Бъдещите младоженци ще могат да се запознаят с условията за провеждане на сватбено тържество в Гранд Хотел София по време на специален тур с чаша пенливо вино из ресторантите и залите на хотела, където през последните шест години повече от 225 влюбени двойки са отпразнували своя сватбен ден. Те ще могат да се консултират с екипа готвачи на хотела, както и да опитат избрани специалитети от празничните менюта.

Сватбени торти, украсени с ръчно изработени фигури от захарно тесто, специални декорации по индивидуален проект, както и най-актуалните вкусове за сватбени торти, ще бъдат представени от карвинг-шеф Юри Димо и екипа сладкари на Гранд Хотел София.

„В Англия и Съединените Щати организирането на сватбени изложения е дългогодишна практика” – казва Мариела Камбурова, организатор на събитието. „Такъв тип изложения са най-доброто за сватбения бранш във всяка държава. Те дават изключително добра възможност на фирмите да презентират лично продуктите и услугите си по най-подходящия за тях начин, тъй като дава възможност на техните потенциални клиенти да се докоснат и да усетят качествата им. В същото време бъдещите младоженци имат уникалната възможност да се запознаят с богато разнообразие на стоки и услуги и да подберат онези от тях, които отговарят на техните предпочитания и бюджет. Голямо предимство за тях е, че фирмите участници предлагат специални оферти и отстъпки за посетителите на изложението. За един ден бъдещите младоженци могат да организират най-важните подробности за своят незабравим, приказен ден.”

Мариела Камбурова

Приказен ден ООД
+447818182852 ; office@prikazenden.com